Tepebaşı Belediyesi depremzede vatandaşların yanında

• 13 Mart 2023
Tepebaşı Belediyesi’nin öncülüğünde deprem bölgesine gönderilen mobil diş kliniği aracı, deprem bölgesindeki vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Tepebaşı Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından bölgeye yardım eli uzatmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi öncülüğünde, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Diş Hekimleri Odası, Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği işbirliğinde hazırlanan mobil diş kliniği aracı, Hatay’ın Samandağ ilçesindeki devlet hastanesi bahçesinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da araçla birlikte Hatay’a gitti. Aynı zamanda diş hekimi olan Başkan Ataç, mobil diş kliniğinde vatandaşları muayene etti. Vatandaşlar, önemli bir ihtiyacın giderildiğini belirterek, Başkan Ataç’a teşekkür etti.