Yenişehir Belediyesi depremzede yurttaşların yanında

• 13 Mart 2023
Yenişehir Belediyesi, deprem bölgelerindeki vatandaşlara kişisel bakım hizmeti veriyor.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından bölgeye ihtiyaç malzemeleri sevk eden, ekipleriyle birlikte bölgede çalışmalar yürüten Yenişehir Belediyesi, deprem bölgesinden Mersin’e gelen vatandaşlara da destek veriyor. 35.000 vatandaşa giysi ve diğer ihtiyaç malzemelerini ulaştıran Yenişehir Belediyesi, barınma konusunda da vatandaşlara destek oluyor. Deprem felaketinin ardından oluşturduğu dört geçici barınma merkezinde 1.300’ün üzerinde vatandaşı ağırlayan Yenişehir Belediyesi, vatandaşların temel ihtiyaçlarını da karşılıyor. Mersin Berberler ve Kuaförler Odası işbirliğiyle vatandaşlara kişisel bakım hizmeti verildi.