Yıldız: “Mevsimlik işçilere kalıcı konutlar yaptık”

• 19 Mart 2023
Başkan Ömer Yıldız, Dereçine Belediyesi’nin sosyal destek hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Yalnız yaşayan yaşlı vatandaşları her sabah ziyaret ediyoruz. Yaşlı vatandaşlara ilaç, gıda, temizlik, bakım vb. konularda destek oluyoruz. Pandemi döneminde esnafa destek verdik, vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladık. Sabahları okula gitmek için servis bekleyen öğrencilere çay ve simit ikram ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere gıda, yakacak, ev eşyası yardımı yapıyoruz. Mevsimlik işçiler için kalıcı konutlar yaptık. Cenaze hizmetlerimiz ücretsiz. Beldemizdeki okulların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Vatandaşlara meyve-sebze fidesi desteği veriyoruz.