Adana Büyükşehir Belediyesi’nden anlamlı panel

• 20 Mart 2023
Adana Büyükşehir Belediyesi, “Bilimin Rehberliğinde Depreme Dayanıklı Kent Paneli” düzenledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Planlama Ajansı işbirliğiyle “Bilimin Rehberliğinde Depreme Dayanıklı Kent Paneli” düzenlendi. Panelin açılış konuşmasını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı. Panele, Prof. Dr. H. Tarık Şengül, Prof. Dr. Alper İlki, Prof. Dr. Bahar Yetiş, Prof. Dr. Barış Binici, Prof. Dr. Ebru Voyvoda, Prof. Dr. Kayıhan Pala, Prof. Dr. Murat Şeker, Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Süleyman Pambal katıldı.