Akbuğa:“Sosyal yardımları yaygınlaştırmayı amaçladık”

• 20 Mart 2023
Başkan Nurettin Akbuğa, Tuzlukçu Belediyesi’nin sosyal destek hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

2019 seçimlerinden bu yana farklı alanlarda sosyal destek hizmetleri sunduk. Çocukları, bebekleri, aileleri kapsayan bu hizmetler, hemen hemen her hanede ihtiyaçları karşıladı. En önemli sosyal destek hizmetlerimiz arasında bebek bezi desteği yer alıyor. İlçemizde ikamet eden aileler hizmetimizden yararlanabiliyor. Her yıl öğrencilere mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuyoruz. Yıl içinde düzenli olarak ailelere gıda ve kıyafet yardımı yapıyoruz. Anaokullarına oyuncak desteği veriyoruz. Cenazesi olan ailelere ücretsiz taziye aracı hizmeti ve yemek desteği sunuyoruz. İlçemizdeki okullara spor ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıyoruz.

Önümüzdeki dönemde bebek bezi desteğine devam edeceğiz. Öğrencilere burs desteğini yaygınlaştıracağız. İhtiyaç sahibi ailelere gıda ve kıyafet yardımını sürdüreceğiz. Öğrencilerin mont ve ayakkabı ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz. İlçemizde ikamet eden kadınlar için kooperatifçiliği geliştireceğiz, kadın istihdamını artıracağız.