Ankara Büyükşehir Belediyesi depremzede kayısı üreticilerine destek

• 20 Mart 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, depremden zarar gören kayısı üreticilerine destek olmak için Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’yla protokol imzaladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden zarar gören kentlere ve vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’yla işbirliği protokolü imzalayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, depremden zarar gören kayısı üreticilerinin ticari faaliyetlerine katkıda bulunmak için üreticilerin elinde kalan ürünleri satın alacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte Malatya’da sanayicilerle, iş insanlarıyla bir araya geldi. Başkan Mansur Yavaş, “Kayısı üreticilerine destek olmak istiyoruz,” dedi.