Bandırma Belediyesi ve Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu işbirliğiyle çalıştay düzenlendi

• 20 Mart 2023

Bandırma Belediyesi ve Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen “Balıkesirliler Federasyonu İlçe Çalıştayı” düzenlendi. İki gün sürecek çalıştayda, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Balıkesir’e yerleşen vatandaşlar için gerçekleştirilmesi gereken projeler ele alınıyor, katılımcı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte oluşturulacak yol haritası istişare ediliyor. Ayrıca Bandırma’nın tarihî, kültürel ve turizm değerlerini ön plana çıkaracak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuluyor.