Başkan Deveci depremzedelerle buluştu

• 20 Mart 2023
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, deprem bölgelerinden Atakum’a gelen vatandaşlarla buluştu.

Deprem bölgelerinden Atakum’a gelen vatandaşlar için Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Meclisi işbirliğiyle moral gecesi düzenlendi. Atakum’da 5.000’e yakın depremzede aile olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Yüreğimizi size açtık,” dedi. Moral gecesine, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Av. Gülay Deveci, Atakum Kent Konseyi Genel Sekreteri Şenol Katkat, Atakum Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Nadide Döktür, Atakum Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Meclisi Başkanı Aynur Erkin, Atakum Kent Konseyi üyeleri ve depremzede aileler katıldı.