Bayraklı’da kedi evi sayısı 20’ye yükseldi

• 20 Mart 2023
Bayraklı Belediyesi’nin ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirdiği kedi evlerinin sayısı 20’ye yükseldi.

Bayraklı Belediyesi’nin barınma ve beslenme sorunu yaşayan sokak kedileri için geçtiğimiz aylarda başlattığı çalışma kapsamında ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilen kedi evlerinin sayısı 20’ye yükseldi. Kedi evlerinin sayısının yıl sonuna kadar iki katına çıkacağı belirtildi. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler, 20 kedi evini ilçedeki parklara ve merkezî noktalara yerleştirdi. Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nün tasarladığı, Fen İşleri Müdürlüğü’nün montajını tamamladığı kedi evleri, vatandaşların da beğenisini kazandı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Hayatı paylaştığımız can dostlarımız için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.