Beylikdüzü Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını destekliyor

• 20 Mart 2023
Beylikdüzü Belediyesi, daha dirençli bir Beylikdüzü inşa etmek için ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını destekliyor.

Daha dirençli bir Beylikdüzü inşa etmek için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını destekliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Beylikdüzü’ndeki 1.045 riskli yapıdan 974’nün yıkımı gerçekleştirildi. 71 riskli bina için işlemler devam ediyor. Yıkımı gerçekleştirilen 110 binanın yeniden yapımıyla ilgili iskân çalışmaları devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “İlçemizi daha dayanıklı hâle getirmek, tedbirler almak ve afet yönetimini iyileştirmek için canla başla çalışıyoruz,” dedi.