Edremit Belediyesi Türkiye Şampiyonu’nun yanında

• 20 Mart 2023
Edremit Belediyesi, Türkiye Şampiyonası’nda rekor kıran sualtı dalış sporcusu Berivan Şevval Toprak’ı desteklemeye devam ediyor.

2022 Serbest Dalış Açık Deniz Derinlik Türkiye Şampiyonası’nda rekor kıran dalış sporcusu Berivan Şevval Toprak, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ı ziyaret etti.  Berivan Şevval Toprak, 07-09 Nisan 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek TSSF 2023 Serbest Dalış Havuz/Indoor Büyükler Türkiye Şampiyonası, Gençler ve Masterlar Bireysel Türkiye Şampiyonası’nda Edremit’i temsil edecek. Başkan Selman Hasan Arslan, “Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenecek Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası’nda belediyemizi temsil edecek Berivan Şevval Toprak’la bir araya geldik. Berivan’a başarılar diliyoruz, güzel haberlerini bekliyoruz. Sporun her dalına ve başarılı gençlere desteğimiz artarak devam edecektir,” dedi.