Gaziemir Belediyesi ve Pi Gençlik Derneği arasında işbilrilği

• 20 Mart 2023
Gaziemir Belediyesi ve Pi Gençlik Derneği arasında “Avrupa Dayanışma Programı” kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve Pi Gençlik Derneği Başkanı Begüm İntepeler arasında “Avrupa Dayanışma Programı” kapsamında imzalanan protokolde, Gaziemir Belediyesi ev sahibi kuruluş olarak yer alacak. Pi Gençlik Derneği, uygulanacak projelerde koordinatörlük görevini yürütecek. Program sayesinde yurtdışından gönüllü desteği alınacak, iki kurum arasında bilgi ve deneyim paylaşımı yapılacak. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, gençlere yönelik projelere ve çalışmalara öncelik verdiklerini belirtti. Başkan Arda, “Pi Gençlik Derneği’yle birlikte ilçemize ve gençlere değer katacak çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Gençler, bize yol gösterecek,” dedi.