Kemer Belediyesi, MITT Moskova Turizm Fuarı’na katıldı

• 20 Mart 2023

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül’le birlikte MITT Moskova Turizm Fuarı’na katıldı. Kemer Belediyesi’nin standı Rus tatilcilerin ilgisini çekti. Başkan Topaloğlu, Rus turizm acentelerinin temsilcileriyle sohbet etti. Dağıstan Cumhuriyeti Turizm ve Halk Sanatları Bakanı Emin Merdanov, Kemer standını ziyaret etti, Kemer’i çok sevdiklerini belirtti, Rusların da Kemer’e ilgisini bildiklerini, standa yönelik ilginin de bunun en önemli göstergesi olduğunu ifade etti.