Kırklareli Belediyesi eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çalışıyor

• 20 Mart 2023
Kırklareli Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için güçlerini birleştirdi.

“Okutan Kırklareli Projesi”, Kırklareli Belediyesi, ilçe belediyeleri, semt sakinleri ve Türk Eğitim Vakfı işbirliğiyle hayata geçirildi. Projenin imza törenine, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, TEV Tekirdağ Şube Başkanı Güneş Akpınar, TEV Saha Koordinasyon Müdürü Ufuk Kaygusuz, TEV Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Canan Sülün ve TEV Tekirdağ Bağış Kabul Uzmanı Ufuk Koparan katıldı. “Okutan Kırklareli Projesi” kapsamında maddi zorluklar nedeniyle eğitimine devam etmekte zorlanan üniversite öğrencilerinin eğitimine destek verilecek. Projeye katılmak isteyen vatandaşlar, apartmanları adına oluşturulan burs fonuyla gençlere eğitim desteği sağlayacak.