Marmaraereğlisi’ndeki yeni otogarın bağlantı yollarındaki çalışmalarını tamamlandı

• 20 Mart 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Marmaraereğlisi’ndeki yeni otogarın bağlantı yollarındaki çalışmalarını tamamladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yol çalışmalarına ağırlık veriyor. Bu kapsamda Marmaraereğlisi’ndeki yeni otogarın bağlantı yollarında silindirle sıkıştırılmış beton yol serim çalışmaları tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ genelinde başlattığımız yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Marmaraereğlisi’ndeki yeni otogarın bağlantı yollarında başlattığımız beton yol serim çalışmalarını tamamladık. Yapımını tamamladığımız yolların vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.