Menteşe Belediyesi, insan odaklı hizmetler üretmeye devam ediyor

• 20 Mart 2023

Menteşe Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlara, eğitimden uzak kalan çocuklara, dezavantajlı gruplara ekonomik ve sosyal yardımda bulunmaya devam ediyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kentte yaşayan herkesin eşit imkânlara sahip olmasını, hizmetlere eşit koşullarda erişmesini sağlamak, görevlerimizin başında geliyor. Ekonomik krizin sebep olduğu yoksulluk her ne kadar bu durumu güçleştirse de, sosyal destek hizmetlerimizle her zaman vatandaşlara ulaşıyoruz,” dedi.