Mezitli Belediyesi, e-ruhsat uygulamasına başlıyor

• 20 Mart 2023

E-ruhsat uygulamasıyla birlikte vatandaşlar işlemlerini daha hızlı ve kolay yapacak. Uygulama, belediyenin hizmet kalitesini artırmak amacıyla başlatılıyor. E-ruhsat uygulamasıyla ilgili belediye personeline, yapı denetim firmalarına ve sektör temsilcilerine eğitim semineri verildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yaşanan deprem felaketiyle birlikte ortaya çıkan olumsuz sonuçları en aza indirmek istiyoruz. Sektördeki firmaların, çalışanların ve vatandaşların işlerinin kolaylaşacağını ümit ediyoruz. Bu uygulama sayesinde zaman ve ulaşımla ilgili birçok sorunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. İlçemize hayırlı olsun,” dedi.