Ödemiş Belediyesi, “En İyi Turizm Köyü Birgi” ödülü aldı

• 20 Mart 2023

BM Dünya Turizm Örgütü tarafından belirlenen “UNWTO 2022 En İyi Turizm Köyleri” listesindeki en iyi 32 turizm köyünden biri olan Birgi, Suudi Arabistan’da düzenlenen törenle ödülüne kavuştu. Türkiye’den bu listede yer alan tek turizm köyü olma özelliğini taşıyan Birgi, UNESCO Dünya Mirası Listesi yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor. Ödül törenine, Ödemiş Belediyesi meclis üyesi Sema Bilgi ve Etüd Proje Müdürlüğü personeli Hatice Köksal katıldı. Bilgi ve Köksal, Türkiye Cumhuriyeti Riyad Büyükelçisi Fatih Ulusoy ve BM Dünya Turizm Örgütü Genel Sekreteri Zurab Pololikaşvili’yle birlikte “En İyi Turizm Köyü” ödülünü Suudi Arabistan Birleşik Krallığı Turizm Bakanı Ahmed Al Khateeb’in elinden aldı.