Öküzcüoğlu: “Vatandaşlara her alanda destek olduk”

• 20 Mart 2023
Başkan Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir Belediyesi’nin sosyal destek hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

827 aileye hizmet veren Dost Eller Mağazası’nı açtık. İlçemize çocuk atölyesi ve gezici kreş kazandırdık. 2022 yılında 5.600 çuval odun yardımı yaptık. Vatandaşlara evde temizlik ve kuaför hizmeti sunduk. Çiftçilere fidan ve mazot desteğinde bulunduk, kırsal sulamada indirim desteği sağladık.

Önümüzdeki dönemde çocuklar için dershane (Alader) açacağız. Huzurevi projemizi hayata geçireceğiz. “Halk Ekmek” satış büfeleri kuracağız. Gezici diş sağlığı aracı hizmetini başlatacağız. Her yıl vatandaşlara 250.000 fidan, üzüm bağları için 22.000 direk ve mazot desteğinde bulunduk. Arıcılık kursu açtık, kursta başarılı olan kursiyerlere beşer adet kovan verdik.