Osmaniye’de dayanışma nöbeti sürüyor

• 20 Mart 2023
Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri, dayanışma nöbeti kapsamında Osmaniye’ye gitti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dayanışma kenti olarak belirlediği Osmaniye’de, depremden etkilenen vatandaşlara destek veriliyor. Osmaniye’de başlatılan dayanışma nöbeti kapsamında kente giden ilk ekip, Balçova ve Torbalı İlçe Başkanlıkları oldu. Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri, dayanışma nöbetine katıldı. Osmaniye’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Balçova ve Torbalı ekipleri, merkezin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı, çadır kentte kalan vatandaşları ve ilçelerdeki esnafı ziyaret etti.