Tekemen: “Daha fazla sayıda vatandaşa ulaşmayı hedefledik”

• 20 Mart 2023
Başkan Emin Tekemen, Kıbrıscık Belediyesi’nin sosyal destek hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

İhtiyaç sahibi vatandaşlara 600 koli kuru gıda yardımında bulunduk. 60 aileye nakdi destek verdik. 300 öğrencinin kışlık ayakkabı ihtiyacını karşıladık. 300 öğrenciye de kırtasiye malzemesi desteğinde bulunduk. 30 öğrenciye (ilkokul, ortaokul ve lise) burs verdik. 30 öğrenciye tablet verdik. 100 aileye giyim desteği sağladık. 30 aileye inşaat malzemesi (toprak, kum, mıcır, sarı malzeme) desteği verdik. Yakınlarını kaybeden 60 aileye cenaze seti verdik. Yeni bebeği olan 30 aileye bebek seti ulaştırdık. Odun-kömür alamayan 30 aileye yakacak yardımı yaptık. Bahçecilikle uğraşan vatandaşlara toplam 15.000 adet fide desteği sağladık. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla kuru gıda kolileri aldık. Belediyemizin ekmek fırınında 300 paket kürül ve 300 paket çörek yapıldı. Vatandaşların giyecek ve ısınma yardımları kolilenip ayrıştırılarak araçlara yüklendi. Belediyemize yapılan bağışları Bolu Belediyesi’ne teslim ettik, gıda ürünleri alınmasını sağladık. Sosyal destek hizmetleri kapsamında önümüzdeki dönemde de vatandaşlara destek olmaya devam edeceğiz. Daha fazla sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmayı hedefliyoruz.