Tepebaşı Belediyesi çocuklar için çalışıyor

• 20 Mart 2023
Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi işbirliğiyle deprem bölgelerindeki çocuklar için oyuncak kampanyası düzenleniyor.

Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi işbirliğiyle, “Umudu Taşıyoruz” sloganıyla düzenlenen kampanya aracılığıyla deprem bölgelerindeki çocuklara oyuncak, akıl oyunları, kuru ve pastel boya, kırtasiye seti, boyama kitabı, test ve okuma kitapları, roman, peluş oyuncak, top, uçurtma, balon, yapboz, lego, oyun hamuru, diş fırçası ve macunu ulaştırılacak. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, talep edilen malzemeleri 19 Mayıs Gençlik Merkezi, 29 Ekim Gençlik Merkezi, 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi ve Özdilek Sanat Merkezi’ne teslim edebiliyor. Yetkililer, ikinci el oyuncakların kullanılabilir ve temiz durumda olması konusunda vatandaşların hassasiyet göstermesini rica etti.