Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu seyirciyle buluştu

• 20 Mart 2023
Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu, Yazar Sabahattin Ali’nin “Kuyucaklı Yusuf” adlı romanından uyarlanan tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıktı.

Geçtiğimiz yıl sahnelenen “Ghetto” adlı oyunla beğeni toplayan Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu, “Kuyucaklı Yusuf” oyunuyla bir kez daha Torbalı seyircisinin gönlünü kazandı. Uzun süredir bu oyuna hazırlanan ekip, muhteşem bir performans sergiledi. Hasan Akdemir’in yönetmenliğini üstlendiği oyunun müziklerini Ferdi Donat yaptı, dans performansını Muhammed Çiğdem üstlendi. İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna ilgi yoğun oldu. Oyuncular ayakta alkışlandı.