Aktif Yaş Alma Merkezi hizmete sunuldu

• 27 Mart 2023
Safranbolu Belediyesi Aktif Yaş Alma Merkezi hizmete sunuldu.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin öncülüğünde Safranbolu’daki yaşlı vatandaşların sosyalleşmesi amacıyla kurulan Aktif Yaş Alma Merkezi, törenle hizmete açıldı. Törene, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, CHP milletvekili aday adayları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda vatandaş ve basın mensupları katıldı. Aktif Yaş Alma Merkezi Sorumlusu, Yaşlanma ve Yaşlılık Uzmanı, Derontolog Birtan Kıcırdar’ın yaptığı açılış ve tanıtım konuşmasının ardından, emekli öğretmen Aynur Özbay ve Hüsniye Yeşilçam teşekkür konuşması yaptı. Başkan Elif Köse, “Bu vesileyle Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, Aktif Yaş Alma Merkezi’nin hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.