“Anadolu’da Bir Kızım Var” adlı bağış sergisi düzenledi

• 27 Mart 2023
Beşiktaş Belediyesi, “Anadolu’da Bir Kızım Var” adlı bağış sergisi düzenledi.

Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Beltaş Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Devrim Erbil Vakfı, İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi, Piramid Sanat, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve birçok sanatçının işbirliğiyle depremden etkilenen çocukların eğitimine destek olmak amacıyla “Anadolu’da Bir Kızım Var” adlı bağış sergisi düzenlendi. Sergi, 15 Nisan’a kadar ziyarete açık olacak. Serginin geliri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu'da Bir Kızım Var” projesinin izinli hesabına aktarılacak. Eserler, bağış karşılığı satın alınacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı sergiye, birçok ünlü isim ve yardımsever vatandaşlar ilgi gösterdi.