Arslan: “Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirdik”

• 27 Mart 2023
Başkan Birol Arslan, Kepez Belediyesi’nin sosyal destek hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı.

“Kepkart” uygulamasını (hesaba düzenli yatan nakdi yardım) başlattık. Vatandaşlara yakacak, eğitim (kreş, tablet, bilgisayar vb.), gıda, erzak desteğinde bulunuyoruz. Asker ailelerine destek oluyoruz. Yeni bebek sahibi olan ailelere “Hoş Geldin Bebek” paketi ulaştırıyoruz. 5.196 kez ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız yardımlarla sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyoruz. “Sosyal Market” de vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Halk kafeyi ve halk bahçesini hizmete sunduk, düğün salonu ve halk plajı açtık. Vatandaşların kitap okuması ve çalışması için halk kütüphanesini hayata geçirdik. Belediyemiz bünyesinde düzenli hizmet veren psikolog var. “Engelsiz Kepez Masası” ve engelli aracı günün her saatinde vatandaşların hizmetinde. Önümüzdeki dönemde çocuk kütüphanesi kurmayı, gençlik merkezi açmayı planlıyoruz.