Atakum Belediyesi, “2. Yüzyılımızda Su Yönetimi” paneli düzenledi

• 27 Mart 2023

Atakum Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında “2. Yüzyılımızda Su Yönetimi” başlıklı panel düzenlendi. Panel, Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde 24 Mart Cuma günü gerçekleştirildi. Panelde, Hacettepe Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi, İklim Değişikliği Politika ve Araştırma Derneği Başkanı ve eski TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Baran Bozoğlu, kullanılabilir suyun mevcut durumu, su yönetimi ve ülkemizde uygulanan su politikaları hakkında önemli bilgiler verdi.