Bandırma Belediyesi, üreticilere ve vatandaşlara destek oluyor

• 27 Mart 2023

Bandırma Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Vatandaşlar, mobil et satış şubesi sayesinde Ramazan ayı boyunca ekonomik, kaliteli ve sağlıklı ete ulaşma imkânı bulacak. Böylece hem üretici hem de vatandaş kazanacak. Ramazan ayının ilk günü hizmet vermeye başlayan mobil et satış şubesini ziyaret eden Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla vatandaşların yanında oluyor, aile ekonomilerine katkıda bulunuyoruz,” dedi.