Başkan Kurt, Eskişehirspor için mücadele ediyor

• 27 Mart 2023
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor için mücadele ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’na 06.10.2021, 20.10.2021 ve 27.01.2022 tarihlerinde dilekçe göndererek Eskişehirspor’un hakkını arayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, TFF’den cevap alamadı. TFF’ye gönderdiği dilekçelerle, 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu’na göre bilgi ve belgelerin gönderilmesini isteyen Başkan Kurt, TFF’den cevap alamayınca Bilgi Edinme Üst Kurulu’na itiraz etti, itiraz reddedilince de Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu’na izafeten Adalet Bakanlığı’na Ankara 3. İdare Mahkemesi’nde dava açtı. Davayı kazanan Başkan Kurt, TFF’ye yeni bir dilekçe yazarak talep ettiği bilgi ve belgelerin tarafına ivedilikle gönderilmesini istedi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kurt, “Biz, Eskişehirspor’un hakkını yedirmemek için mücadele ediyoruz,” dedi.