Beylikdüzü Belediyesi, “Anne Destek Programı” sona erdi

• 27 Mart 2023

Beylikdüzü Belediyesi’nin Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle başlattığı “Anne Destek Programı” sona erdi. 3-6 yaş arasında çocuğu olan anneleri desteklemeyi amaçlayan programı tamamlayan kadınlar, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törende sertifikalarını aldı. 18 hafta boyunca süren eğitim programı kapsamında çocuk hakları, zihinsel gelişim ve dil gelişimi, sosyal ve duygusal gelişim, çocuğu dinleme ve dikkate alma, anneler ve çocuklar için medya okuryazarlığı, şiddeti önleme ve barışı destekleme gibi konularda eğitimler verildi. Eğitimlere anneleriyle birlikte gelen çocuklar için etkinlikler düzenlendi.