Burhaniye Belediyesi’nde lise öğrencilerine seminer

• 27 Mart 2023
Burhaniye Belediyesi, lise öğrencileri için güncel sorunlarla ilgili seminerler düzenliyor.

“Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi” kapsamında Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerine, akran zorbalığı ve öfke kontrolü hakkında sosyolog Deniz Akcan Orcan tarafından seminer verildi. Daha önce, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meslek tanıtımı, öfke ve stres yönetimiyle ilgili seminer verilmişti. Burhaniye Belediyesi, ilçedeki okulların taleplerine istinaden planlanan ve eğitimin bir parçası olan seminerlere devam ediyor.