Çaycuma Belediyesi’nin fitness salonları yoğun ilgi görüyor

• 27 Mart 2023

Çaycuma Belediyesi’nin 2022 yılında hizmete açtığı Atatürk Spor Merkezi, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Merkezde, yarı olimpik yüzme havuzu, pilates, fitness salonları, spa, yürüme parkuru, tırmanma duvarı gibi farklı aktivite alanları yer alıyor. Fitness salonunun toplam üye sayısı yaklaşık 1.762. Bu salonları günde 150’yi aşkın kişi kullanıyor. Üst salonda salı ve perşembe günleri belli saatlerde kadın seansı uygulaması da yapılıyor. Bazı saatlerde yoğunluk nedeniyle salonlar âdeta kapalı gişe çalışıyor.