ESKİ ekipleri sel bölgesine gitti

• 27 Mart 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa’da meydana gelen sel afeti sonrasında destek için bölgeye gitti.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından çalışmalarına devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesine insani yardım ulaştırıyor, çözülmesi gereken acil sorunlarla ilgili çalışmalar yürütüyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ekipleri, Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman başta olmak üzere kent merkezlerinde ve kırsal alanlarda su ve kanalizasyon altyapısı için çalışma yürütüyor. ESKİ Genel Müdürlüğü, 19 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa ve Adıyaman’daki sel afeti sonrası bölgeye ekip yönlendirdi. Şanlıurfa merkezde devam eden su tahliye ve temizlik çalışmalarına vidanjör ve personel desteği veriliyor.