Finike Belediyesi ulaşım altyapısı için çalışmalarını sürdürüyor

• 27 Mart 2023
Finike Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgelerde yol yapım çalışmalarına başladı.

Finike Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde yol yapım çalışmalarına başladı. Çalışmalar tamamlandığında yolların hem yaya hem de araç trafiği için güvenli hâle geleceğini belirten Finike Belediyesi Başkanı Mustafa Geyikçi, “Değerli hemşerilerim, ilçemizin 100 yıldır çözülemeyen altyapı sorununu çözeceğimize dair söz vermiştik. Geçen yıl ASAT tarafından gerçekleştirilen altyapı ihalesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla altyapı çalışmalarına başlandı, çalışmaların %70’i tamamlandı. İlçemizin sokakları, portakal çiçeği kokularıyla daha da güzelleşecek,” dedi.