Himam: “Belediyemize yapılan başvuruları dikkate aldık”

• 27 Mart 2023
Başkan Mehmet İrem Himam, Gömeç Belediyesi’nin sosyal destek hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Ramazan aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği verdik. Evinden çıkamayan vatandaşların evlerine yemek ulaştırdık. İhtiyaç sahibi vatandaşlara 3.000 adet erzak kolisi dağıttık, 300 adet market kartı ve alışveriş çeki verdik. Gömeç Kaymakamlığı işbirliğiyle pandemi döneminde belediyemizin Vefa Destek Hattı’nı arayan 65 yaş üstü 56 vatandaşa market alışverişlerinde destek olduk. Ramazan ayı boyunca mahalle muhtarlarıyla ortaklaşa çalıştık, 267 haneye günlük sıcak yemek ulaştırdık. Belediyemize başvuruda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi, market çeki, hediye kartı desteğinde bulunduk, hiçbir vatandaşı geri çevirmedik. Öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttık. Gömeç bölgesinde 60, Karaağaç bölgesinde 24 vatandaşa aceze maaşı veriyoruz. Hayırsever vatandaşların bağışladığı 10 adet tableti ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdık.