Honaz Belediyesi yeni sosyal tesis için temel attı

• 27 Mart 2023
Honaz Belediyesi, Yukarıdağdere Mahallesi’nde yapımına başlayacağı sosyal tesisin temelini attı.

Honaz Belediyesi, mahallelere sosyal tesisler kazandırıyor. Yukarıdağdere Mahallesi’ne yapılacak sosyal tesisin temeli atıldı. Temel atma törenine, CHP Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, CHP Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temel atma töreni öncesi konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Göreve geldiğimizden bu yana ilçe merkezindeki imkânlardan, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların da yararlanmasını hedefledik. Bu amaçla beş farklı mahalleye modern kapalı pazaryerleri ve sosyal tesisler kazandırdık. Yedinci sosyal tesisi, Yukarıdağdere Mahallesi’ne inşa ediyoruz, şimdiden hayırlı olsun,” dedi.