İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirildi

• 27 Mart 2023
Çorlu Belediye Başkanlığı Koşusu, İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirildi.

22 Mart Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda saat 16:30’da gerçekleştirilen Çorlu Belediye Başkanlığı Koşusu’nu, jokeyliğini Mustafa Çiçek'in yaptığı Kıyıcı adlı at kazandı. Yarışı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, belediye meclis üyeleri ve basın mensupları da izledi. Başkan Sarıkurt tarafından yarışın anısına hazırlanan ödül, jokey Mustafa Çiçek ve at sahibi Onur Türker’e teslim edilmek üzere Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Özbelge’ye ve yönetim kurulu üyelerine takdim edildi. Başkan Ahmet Sarıkurt, “At yarışları birçok vatandaşın gönül verdiği ve ilgiyle izlediği önemli bir spor organizasyonu. Biz de bu organizasyonun bir parçası olmak ve bu spora katkı sunabilmek için Türkiye Jokey Kulübü yetkilileriyle irtibata geçtik. Bu organizasyonun gelecek yıllarda da devam etmesini istiyoruz,” dedi.