Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, TRT’ye konuk oldu

• 27 Mart 2023

Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Antalya Atatürk Kültür Merkezi’nde ve Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda verdiği konserler nedeniyle TRT Antalya Radyosu’nun konuğu oldu. Program yapımcısı, gazeteci Hayrettin Deniz, teknik yönetmen Özgür Gül ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz Şengül’ün katıldığı programda, konserden bölümlere yer verildi. Yayın ekibi, program için Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şef Furkan Üstündağ ve Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası hakkında bilgi aldı, Antalya Atatürk Kültür Merkezi’nde ve Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda verilen konserlerle ilgili röportajlar yaptı.