Konak Belediyesi’nden anlamlı sergi

• 27 Mart 2023
Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açılan “Biz’im” fotoğraf sergisi, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne dikkat çekti.

“Biz’im” fotoğraf sergisi, Konak Belediyesi’nin katkısıyla, Pyxis Fotoğraf Kulübü, Ulusal Down Sendromu Derneği ve Konak Engelsiz Yaşam Köy işbirliğiyle Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı. Sergi, beğeni topladı. Pyxis Fotoğraf Kulübü Başkanı Gürhan Güven’in ve Ulusal Down Sendromu Derneği Başkanı Aslı Soykal’ın açılış konuşmalarıyla başlayan sergide, Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nün psikoloğu Neslihan Dutak da “Down Sendromu ve Özel Gereksinimli Bireylerin Ebeveyni Olmak” konulu bir sunum yaptı. Sergide ayrıca projenin aşamalarını ve serginin oluşum sürecini anlatan kısa film de gösterildi.