Kurşunlu Yaşlı Konukevi, Yaşlılar Haftası nedeniyle ziyaret ediliyor

• 27 Mart 2023
Gemlik Belediyesi, Kurşunlu Yaşlı Konukevi, Yaşlılar Haftası nedeniyle ziyaret ediliyor.

Gemlik Belediyesi, Kurşunlu Yaşlı Konukevi, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen çok sayıda misafiri ağırladı. Gemlik Şükrü Şenol Ortaokulu bünyesinde eğitim veren Minik Eller Anaokulu’nun öğrencileri, Kurşunlu Yaşlı Konukevi’ni ziyaret etti. Çocuklar, yaşlılara hediye verdi. Gemlik Belediyesi yetkilileri, Kurşunlu Yaşlı Konukevi’nin haftanın yedi günü 24 saat hizmet verdiğini, yıl boyunca derneklerin ve vatandaşların konukevinde yaşayan yaşlıları ziyaret etmek için geldiğini, bu ziyaretlerin memnuniyetle karşılandığını belirtti.