Lüleburgaz Belediyesi, “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Resim Yarışması” düzenliyor

• 27 Mart 2023

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 32.’sini düzenleyeceği “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Resim Yarışması” için başvurular başlıyor. 5-14 yaş arasında dört ayrı kategoride, jüri gözetiminde canlı olarak gerçekleştirilecek “Demokrasi ve Cumhuriyet” temalı resim yarışmasına katılmak isteyen çocuklar, 22 Mart-8 Nisan tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Yarışma, 8-9 ve 15-16 Nisan tarihlerinde Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde düzenlenecek. Yarışmada dereceye giren resimler, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde sergilenecek.