Mobil ders atölyeleri deprem bölgesinde hizmette

• 27 Mart 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mobil ders atölyeleri, deprem bölgesinde hizmete sunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mobil ders atölyeleri, Hatay’daki öğrencilere hizmet veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki çalışmaya gönüllü öğretmenler destek veriyor. Öğrenciler, atölyedeki çalışmalar sayesinde uzun zamandır uzak kaldıkları sosyal ortama kavuştu, sınavlara hazırlanmaya başladı. Mobil ders atölyelerinin yanı sıra Antakya’da kurulacak “Sabit Eğitim Merkezi” aracılığıyla öğrencilere destek verilecek.