Mudanya’da gıda güvenliği denetimi yapıldı

• 27 Mart 2023
Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde gıda güvenliği denetimi yaptı.

Ramazan ayında vatandaşların daha sağlıklı gıda ürünleri tüketmesi için denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, ekmek ve pide satışı yapan işletmeleri denetledi. Gramaj ve hijyen kontrolü yapan ekipler, kurallara uygun olmayan işletmelere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca işlem yapılacağını belirtti. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Halkımızın tükettiği ürünlerin sağlık ve hijyen koşullarına uygun olarak üretilip üretilmediğini kontrol ediyoruz. Denetimlerimiz devam edecek,” dedi.