Muğla Büyükşehir Belediyesi hayvan dostlarının yanında

• 27 Mart 2023
Muğla Büyükşehir Belediyesi, depremden kurtulan ve Muğla’ya getirilen hayvanların tedavisi ve bakımı için tam donanımlı acil müdahale aracıyla hizmet vermeye başlıyor.

Türkiye’nin en donanımlı geçici hayvan bakımevini Muğla’ya kazandıran Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçici hayvan bakımevinde kullanılmak üzere açılır/kapanır muayene masası, serum askısı, ilaç/malzeme dolabı, hayvan taşıma rampası, seyyar taşıma sedyesi, lavabo ve dört adet kafes bulunan acil müdahale aracını hizmete sundu. Acil müdahale aracı, acil durumlarda sahipsiz sokak hayvanlarına ilk müdahalenin yerinde yapılabilmesi için tasarlandı. Acil müdahale aracı, deprem bölgesinden Muğla’ya gelen ailelerin kedi ve köpeklerinin bakımı, tedavisi, aşıları için ailelerin ikamet ettikleri yere uzman ekipleriyle gidiyor.