Orhan Peker Sanat Galerisi Avyalıkta

• 27 Mart 2023
Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi, resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Ressam Ramazan Göktaş’ın “Kâğıt ve Kalemin Düeti” adlı resim sergisi, 2 Nisan akşamına kadar ziyaret edilebilecek. Ayvalık Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Ayşe Urul, yıl boyunca birbirinden değerli ressamları Ayvalık’ta konuk etmekten mutluluk duyduğunu belirtti, Ayvalıklı sanatseverleri sergiye davet etti. Ressam Ramazan Göktaş, resim sergisinden elde edilen gelirin AHBAP aracılığıyla depremzedelere ulaştırılacağını belirtti. Ressam Ramazan Göktaş, “Şu anda Manisa, Marmaris ve Ayvalık olmak üzere üç galeride resimlerim sanatseverlerin beğenisine sunuldu,” dedi.