Semerci: “Su kullanımında indirim yaptık”

• 27 Mart 2023
Başkan Metin Semerci, Çardak Belediyesi’nin sosyal destek hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Su kullanımında indirim yaptık. 1005, 5774 ve 2022 sayılı kanunlarla, Bakanlar Kurulu’nun 08.01.2002 tarih ve 2002/3654 sayılı kararıyla özel hak sahibi olan abonelerin meskenlerinde kullanılan su bedeline %50 oranında indirim yapılmaktadır. Beldemizde yeni doğum yapan kadınlara “Hoş Geldin Bebek” paketi hediye ediyoruz. Askerlik hizmetini yapacak vatandaşlara temel ihtiyaçları için asker paketi veriyoruz. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımında bulunuyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere nakdi destek sağlıyoruz.

Önümüzdeki dönemde de ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olacağız, daha fazla sayıda vatandaşa sosyal destek hizmeti sunacağız.