Sosyal ve kültürel faaliyet merkezi: Mutlu Yaşam Köyü

• 27 Mart 2023
Mezitli Belediyesi Mutlu Yaşam Köyü, sosyal ve kültürel faaliyetlerin merkezi oluyor.

Mutlu Yaşam Köyü’nde düzenlenecek etkinlikler için Mezitli Belediyesi ve İçel Anadolu Liseliler Derneği arasında protokol imzalandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve İçel Anadolu Liseliler Derneği Başkanı Teslime Yıldız arasında imzalanan protokol kapsamında öğrenciler, öğretmenler ve mezunlar için Mutlu Yaşam Köyü’nde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Vatandaşların doğayla iç içe, üreterek, eğlenerek ve paylaşarak kaliteli zaman geçirmesi amacıyla hayata geçirilen Mutlu Yaşam Köyü’nde, farklı inançtan ve kültürden insanların kaynaşması, iletişimin ve dayanışmasının güçlenmesi için etkinlikler yapılacak. Kültürlerarası diyalog geliştirilecek. Ulusal/uluslararası sanatçıların katılacağı faaliyetler de yapılacak.