Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesi için çalışmalarını sürdürüyor

• 27 Mart 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar için yardım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Deprem bölgelerinden gelen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edilen vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda “Tek Yürek Kart” uygulamasını başlatıyor. Tekirdağ’da misafir edilen vatandaşlar, “Tek Yürek Kart” uygulamasıyla Tekulaş A.Ş. bünyesinde şehiriçi ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek. Vatandaşlar, ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanmak için kimlik kartı ve bir fotoğrafla birlikte Tekulaş A.Ş. kart basım noktalarına başvurarak kartlarını ücretsiz temin edebilecek.