Tepebaşı Belediyesi, deprem felaketinin ardından çalışmalarını sürdürüyor

• 27 Mart 2023

Tepebaşı Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşlar için çalışmalarına devam ediyor. Melih Savaş Yaşam Köyü’nde ve Modernity Hotel’de misafir edilen vatandaşlar, kahvaltı programında bir araya geldi. Buluşmaya, CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü’nün yanı sıra Tepebaşı Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve hemşeri derneklerinin temsilcileri katıldı. Vatandaşlar, desteklerinden dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.