“Prensesin Tacı” adlı oyunu sahneledi

• 30 Mart 2023
Menteşe Belediye Tiyatrosu, depremden etkilenen çocuklar için “Prensesin Tacı” adlı oyunu sahneledi.

Deprem bölgesinden Menteşe’ye gelen 200 çocuk, Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Prensesin Tacı” adlı oyunu aileleriyle birlikte izledi. Çocuklar, oyun sırasında çalan hareketli şarkılarla gönüllerince dans etti. Tiyatro öncesinde çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bölgemize gelen depremzedeler için pek çok çalışma yaptık. Çocuklar için tiyatro oyunu sahneliyoruz. Çocukların eğlenmesi, gülümsemesi temel amacımız, bu zor günleri hep birlikte aşacağız,” dedi.